S.C. UTILAJ PREST S.R.L. a fost infiintata in anul 2005, cu capital integral privat, avand ca domeniu principal de activitate: Lucrari de constructie a drumurilor si autostrazilor.
In permanenta dorinta de dezvoltare, societatea nostra a reusit sa isi diversifice activitatile. In prezent, S.C. UTILAJ PREST S.R.L. presteaza o gama variata si completa de servicii in constructii, dintre care amintim:
– lucrari de reabilitare, modernizare si intretinere de drumuri si poduri
– construire podete, ziduri de sprijin si rigole
– lucrari de pavaje si borduri
– consolidari de terasamente si aparari de maluri
– construire platforme industriale
– lucrari de canalizare

De-a lungul timpului am urmarit si am reusit satisfacerea in totalitate a standardelor si exigentelor partenerilor si clientilor nostri, prin calitatea serviciilor prestate, seriozitate si respectarea termenelor de executie, consolidand astfel o relatie de colaborare fructuoasa si de lunga durata cu acestia.
Suntem un partener de incredere in acest domeniu, dovada fiind numeroasele lucrari pe care le avem in portofoliu.

Pentru a raspunde exigentelor din domeniu, S.C. UTILAJ PREST S.R.L respecta toate standardele in ceea ce priveste construirea si dezvoltarea infrastructurii rutiere, prin implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2008 si a unui sistem de management de mediu conform ISO14001:2004.